Terugblik op 2021

2021. Nog een jaar waarin bij iedereen de wereld op zijn kop stond. Ook bij mij, zo ging school dicht waardoor er ineens meer tijd vrij kwam om nieuwe dingen te ondernemen. Nieuwe projecten en nieuwe ontwikkelingen. Op 27 november was het feest want Stolk Design bestaat al weer één jaar! Een leuke mijlpaal!

Dankbaar ben ik dat ik kan doen wat ik tot nu toe heb gedaan en met enthousiasme kijk ik terug op 2021. Naar de studieprojecten en naar de eerste officiële projecten. Ook ben ik in 2020 overgestapt op Lumion; hét renderprogramma voor de architectuur. Met dit nieuwe programma hoop ik mijn projecten nog mooier op beeld te krijgen! Lumion is een groot programma en erg interessant; nog een hoop te leren dus! Hieronder een aantal bijzondere projecten waar ik mij in 2021 mee bezig heb gehouden.

Een greep uit de 2021-projecten

Bent u benieuwd hoe 2022 eruit gaat zien? Bekijk het hier!