Terugblik op 2020

2020. Een jaar waarin bij iedereen de wereld op zijn kop stond. Ook bij mij, zo ging school dicht waardoor er ineens meer tijd vrij kwam om nieuwe dingen te ondernemen. Nieuwe projecten en nieuwe ontwikkelingen zoals de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Om precies te zijn op 27 november 2020. Een spannende dag en een bijzondere mijlpaal!

Dankbaar ben ik dat ik kan doen wat ik tot nu toe heb gedaan en met enthousiasme kijk ik terug op 2020. Naar de studieprojecten en naar de eerste officiële projecten. Ook ben ik in 2020 geheel overgestapt op Revit; hét tekenprogramma voor de architectuur. Met dit nieuwe programma hoop ik meer te leren over bouwtechnieken en het documenteren van ontwerpen. Revit is een enorm programma en erg interessant; nog een hoop te leren dus! Hieronder een aantal bijzondere projecten waar ik mij in 2020 mee bezig heb gehouden.

Een greep uit de 2020-projecten

Aanvullende tekst ….