Uitgangspunten bij ieder project

Gedurende de eerste fases van het proces voorzie ik u van duidelijk en helder advies. Hierdoor wordt een ontwerp persoonlijk en sluit het perfect aan bij uw wensen. Wanneer u een vernieuwende blik op reeds bestaand ontwerp wil hebben, kunnen wij hier de mogelijkheden bespreken.

Ik ontwerp naar de wens van de klant. Uw wens. Duurzaam -en toekomstgericht (ver)bouwen en ontwikkelen staat bij mij hoog in het vaandel. De ideeën en wensen van de klant worden vertaald naar een compleet en sluitend voorlopig ontwerp. Mijn werk is zo ingericht zodat dit door een ingenieur, architect of constructeur kan worden opgepakt en mee verder worden gegaan.

Ik begeleid u vanaf de eerste stap en indien gewenst kijk ik enthousiast mee met de verdere invulling van een project. Ik kan u vertegenwoordigen en/of ondersteunen in gesprekken of presentaties indien dit gewenst word. 

Wat gaat het kosten?

geen hele gekke vraag!

Zoals je misschien wel gemerkt hebt, is Stolk Design relatief kleinschalig. Dat geeft misschien een klein nadeel door gebrek aan directe vakdeskundigheid, maar daar tegen over staat wel een veel lager tarief dan een architect of andere ontwerper. 

Mijn creativiteit verkoop ik dus voor veel minder. Door de kleinschaligheid kan ik ook een nauw samenwerkingsverband garanderen. Hierdoor ben ik in staat om duidelijke afspraken te maken en deze ook na te komen.

De uiteindelijke kosten van een project zijn natuurlijk erg afhankelijk van uw specifieke opdracht en wensen. Voor een aantal veel voorkomende diensten werk ik met vaste prijspakketten voor iedere dienst die ik lever. Hopelijk sluiten ze zo goed mogelijk aan op uw wensen. Mocht dat toch niet helemaal het geval zijn, geen paniek!

Neem contact op en dan kijken we samen wat voor u het beste is! Ik stel geheel vrijblijvend een offerte op of plan een eerste gesprek met u in! 

Archibasics

"Alles voor jou succes als (toekomstig)architect!"

Archibasics is ontstaan uit de activiteiten van Stolk Design  Door de jaren heen is de interesse in architectuur steeds groter geworden.

Op dit moment volg ik een studie bouwkunde om uiteindelijk architect te worden. Naast de activiteiten van Stolk Design wil ik mede studenten toffe en betaalbare studiematerialen aanbieden.